Descopera lista completa de servicii de curatenie

Mai jos iti prezentam pe scurt cateva dintre serviciile oferite de firma noastra.

Daca nu gasesti ceea ce cauti acceseaza lista completa de servicii si acolo vei gasi cu siguranta ce ai nevoie!

servicii complete de curatenie bucuresti

Curatenie generala pentru rezidentiale

Înțelegem necesitatea clienților noștri pentru servii de curatenie de calitate și punem accent pe feedback-ul acestora.

Ne pasa de clienții noștri și casele lor și de aceea ne adaptam nevoilor acestora.

servicii de curatenie generala
servicii de curatenie dupa constructor

Curatenia post constructor poate fi un haos total. Multe reziduri de ciment, lavabil si foarte mult praf iti pot face viata un calvar. 

Firma noastra de curatenie se specializeaza pe curatenia post constructor. Folosim echipamente profesionale ( inclusiv cele cu abur ) si solutiile bio pe baza de enzime care mananca lavabilul si urmele de ciment.

servicii de curatenie birouri

Din anul 2019 ne-am orientat spre curățenia profesionala a birourilor și spațiilor de lucru folosind produse BIO – ECO, certificate la nivel european, atât pentru siguranța planetei cât si a oamenilor.

Folosim personal calificat care beneficiază de training periodic pentru a îndeplini cele mai înalte standarde și așteptări.

Curatatorii noștri sunt amabili, respectosi și responsabili dar mai ales deschiși la a înțelege nevoile clientului.

servicii de curatenie scari de bloc

Curatenia pe scara este la fel de importanta ca cea din casa! Scara este de fiecare data asociata cu apartamentul nostru de catre un musafir.

Cei mai multi dintre noi ne dorim ca scara blocului unde locuim sa reflecte frumusetea si curatenia casei noastre iar pentru asta suntem noi aici!

Ce produse folositi pentru curatarea canapelelor?

Produsele pe care le folosim pentru curatarea canapelelor, saltelelor si altor materiale textile sunt produse importate din Italia, certificate ECO-BIO la nivel european.

Cum igenizati canapeaua?

Procedeul de igenizare a canapelei se efectueaza la final, dupa spalarea completa a canapelei. Igenizarea se face cu ajutorul aparatului de abur care incalzeste apa la presiunea de 4 bari.

Sunteti parteneri cu o firma de curatenie?

Echipa noastra este parte integrata a firmei de curatenie Stop Murdarie. Firma care ofera o gama diversificata de servicii de curatenie atat pentru rezidential cat si pentru comericial.

Cum se poate plati pentru serviciul de curatare a canapelelor ?

Puteti achita pentru curatarea canapelei atat cash la finalizarea procedurii cat si prin ordin bancar inainte de venirea personalului in locatie.

Cat de repede pot fi programat pentru curatarea canapelei?

In functie de gradul de ocupare si de ce aveti dvs. de curatat, puteti fi programat intr-un intervat de 24-48 ore sau chiar mai rapid.

Ai o intrebare la care nu gasesti raspunsul?